Contact Menu

De mensen achter Victuspro

Fred_Schrik

Mag ik mij even voorstellen?

Mijn naam is Fred Schrik en ik ben manager senior recruitment bij Victuspro. Mijn passie is het verbinden van de juiste mensen aan de juiste bedrijven/organisaties. Voordat ik begon bij Victuspro, was ik als mede-eigenaar/directeur ruim twintig jaar werkzaam bij Beljon + Westerterp een top HR adviesbureau gespecialiseerd in werving en selectie, interim management en HR development. In deze periode heb ik een belangrijke bijdrage geleverd aan de groei en ontwikkeling van dit bureau. Daarnaast heb ik een groot netwerk en expertise opgebouwd in diverse sectoren en branches waaronder agri & food, industrie en zakelijke dienstverlening.

In de jaren daarvoor was ik werkzaam als hr-manager voor respectievelijk aardappelzetmeelconcern Avebe en technisch dienstverlener Spie. Naast mijn functie bij Victuspro ben ik voorzitter van de Raad van Commissarissen van SMHC. Dit bedrijf voegt hoogwaardige kennis toe aan het sociaal domein bij lagere overheden middels detacheren, opleiden, ontwikkelen en projecten.

Kort samengevat: ik beschik over ruime ervaring in het vinden van de juiste mensen voor functies op directie, management, toezichthoudend en hoog opgeleid specialistisch niveau. Mijn werkwijze kenmerkt zich als zorgvuldig en integer. Ik verbind, regisseer, enthousiasmeer en inspireer.