Contact Menu

Over Victuspro

Wat betekent Victuspro?

‘Victus’ is Latijn en betekent voedsel, eten, levensonderhoud. ‘Pro’ staat voor professie en professioneel.

Wat doet Victuspro?

Victuspro draagt zorg voor de professionele uitvoering van werving & selectie en executive search opdrachten voor (hoofdzakelijk) klanten in de agri & food business. Wij richten ons hierbij op functies die bachelor/master niveau en meerdere jaren werkervaring vereisen. Functies op toezichthoudend-, directie-, management- en hoogwaardig specialistenniveau zijn het domein van Victuspro.

Waarom doen wij dit?

De menselijke factor is de sleutel tot succes voor de groei en ontwikkeling van organisaties. Onze passie is om ervoor te zorgen dat wij verwachtingen van opdrachtgevers en kandidaten overtreffen. Zowel de opdrachtgever als de kandidaat bieden wij perspectief om verder te excelleren. Hierbij kunt u vertrouwen op ons inzicht, vakmanschap en onze competenties. Wij geloven dat de agri & food business een dynamische, inspirerende en innovatieve branche is met uitstekende vooruitzichten. 

Onderdeel van AB Vakwerk

Victuspro is onderdeel van AB Vakwerk, dé coöperatieve aanbieder van flexibele personeelsdiensten in Noord-Nederland. AB Vakwerk is een robuuste en moderne coöperatie, verankerd in de agrarische sector en met een sterke positie in de overige kernsectoren industrie, grond-, weg- en waterbouw, bouw, groen, logistiek en food. De coöperatie bestaat al bijna 60 jaar en beschikt over zo’n 1100 vaste vakkrachten en 4000 flexwerkers.

Samen met AB Vakwerk zijn wij in staat om aan de gehele instroombehoefte van organisaties te voldoen. Wij kennen de markt en helpen bedrijven te ontwikkelen en maximaal te renderen. Onze passie is om samen de juiste mensen te vinden en te verbinden aan de juiste organisatie. De passie en vakkennis van onze consultants maken Victuspro tot wat het is: goed voor elkaar.

Wij vertalen wensen van opdrachtgevers naar een rol en functie die daarop aansluiten. Voor kandidaten zijn wij de springplank naar een nieuwe werkomgeving waarin zij met plezier en uitdaging verder kunnen bouwen aan hun loopbaan. 

Onze consultants beschikken over jarenlange professionele ervaring in het werven en selecteren van kandidaten voor seniorposities binnen de sector agri & food. Zij begrijpen uw business en zijn daardoor in staat een goede match te maken tussen kandidaten en bedrijven. Dit vereist vakwerk, inzicht en verbindingskracht.